Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2014 03:08 - Сега трябва Б'Т Бойко да оправи работата.
Автор: dolce Категория: Новини   
Прочетен: 2727 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 25.07.2014 02:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прессекретарят на Путин с ирония се отнесе към опитите на западните страни да предложат посредничество в преговорите с Украйна. "Сега от Европа звучат призиви към Русия да преговаря с хората от Киев, които се наричат украинска власт, чрез посредничество на западните страни. На това можем само да се усмихваме", отбеляза той.

По думите на Песков "кредитът на доверие към тези гаранти вероятно е изчерпан". 
(БТА)
Тъй тъй стана тя. Сега не виждам друг вариант за посреднически услуги освен б"т Бойко. Само той като един титан на дипломацията, трябва немедлено да се заеме и да оправи работата. С неговите езикови познания, неговия чар и такт бързо ще намери решение за този  толкова важен въпрос. Още повече след това толкова вълнуващо съобщение :
В профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се хвали, че се е изявил и като фотограф, като е „запечатал“ канцлера на Германия Ангела Меркел, снимана между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.

 

"Съжалявам, че първата ми проява в новото ми амплоа на фотограф не е толкова успешна, споделя Борисов, който публикува снимки в албума "Като фотограф :)". 
Сега вече уверено виждам края на кризата в Украйна. Между другото бих си позволил да посъветвам нашия любим вожд /да се слави името му/ да вземе в това човеколюбиво начинание един титан на мисълта и журналистиката. Това определено ще му помогне да види и разбере всички гледни точки. Друкарката - госпожа Пискова много уважаван от мен радио журналист която е толкова обективна , толерантна и блага душица. Проницателният и ум вече сътвори поредното вдъхновено слово. Абе въобще да отиват двамата и да я оправят таз работа. А ние ще ги вънаградим.
Него с номинация пред Нобеловата академия за  главен лицемер и двуличник , а нея с наминация за ПУЛИЦЪР. 
ДА ЖИВЕЙ!




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kmetova - И аз така мисля
08.03.2014 08:37
И аз така мисля. Прав е авторът на този пост. Да си припомним и безценните съвети на Бойко Борисов към страните от ЕС, когато искаше да ги спаси от кризата. Тогава той им даде пример с нашата финансова и социална политика и ги посъветва да направят заплатите си като нашите, а народите им да станат бедни като нашия. Така те ще последват нашия "челен" опит на икономия и мизерия и ще постигнат нашата финансова стабилност. Благодарение на неговата мъдрост сега той се ползва от благоволението на Ангела Меркел да се снима между Цветан Цветанов и Йорданка Фъндъкова Е, германската канцлерка изглежда малко безизразна, почти тъжна на снимката, но това се дължи на неопитността на фотографа ББ. Аз мисля, че решаването на конфликта и проблемите между Украйна и Русия са детска игра за нашия екс премиер. С едно-две обаждания тук-там и работата е оправена. Държавните мъже по света само като му чуят гласа - веднага се снишават, козируват и изпълняват.
цитирай
2. анонимен - Одобрявам. :)
08.03.2014 08:40
Одобрявам. :)
цитирай
3. kenzovnaks - правилно
09.03.2014 17:17
народът ако разбере че като личност Бойко Борисов е и морелен като всяка европейска страна и нейния глава той си подаде оставката това го прави много над тия неща щом всички са срещу него това беше едно много добро изпълнение на глава на България защото вече България си изгради малко респект и уважение а това е много добре за нашата страна той е пример че не само власт и пари са нужни и не най важни а просто да бъдем хора . С таво положение изчерпа БСП разделиха се а една партия трагне ли да се разделя и разпада на части то означава че тя си заминава скоро но дали си замина с достойнство това вече е сеир за нас Нека видим какво и каква държава ще ни остави днешното правителство за напред! Все пак герба си е герб и са единни това липсваше на Бъпгария осъзнаване на единството на цяпото на народ нека видим колко сме Българи и все още ли ще се продаваме и душите си за жълти стотинки !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dolce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 154381
Постинги: 60
Коментари: 104
Гласове: 661
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930