Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2015 16:02 - Беж, да ви няма от България!
Автор: dolce Категория: Политика   
Прочетен: 2279 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 13.02.2015 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
препечатано от : lentata.com


Когато ножът опре до кокала и всеки си завърта дупето.
Така де, никой не ще да го боцкат... А, иначе на чужд гръб (дупе) и 100 тояги са малко.

Лошото е, че българинът никога не е правил своевременната разлика между чуждия гръб и своето дупе. Свидетели сме в момента на несчетно количество публикации - от журналистически до постове на граждани из социалните мрежи и форуми, как всички сме вече в шок от бежанската вълна, заляла страната ни.

Не спират информационните сводки кой бежанец кого заклал, обрал, изнасилил. Кой от каква заразна болест починал, какви въшки разнесъл, какви помощи похарчил за наркотици и презервативи... Сетихме се...

А, само допреди година преливаше информационният поток от акции на БЧК за събиране на одеaлца и палтенца, от милозливи статуси, как да сме съпричастни, състрaдателни към клетите бездомни жертви на един Господ знае какво,  разяснения и лукуми кое било хуманно, кое било европейско. 

И, като ви перна европейската хуманност през лицата, посредством върнати  N-хиляди бежанци от центъра на Европа, като ви тръшнаха вратата на лекарския кабинет под носа, докато линейки развозват менингитно болни сирийци из села и паланки, като прочетохте, че „бедните” сирийци изкупуват цели български села, спряхте да роните сълзи за Чичо Том и да размахвате лозунги „Не бийте негрите”.

Като се запознахте лично и отблизо що е то - клетки на тероризма и отделни негови дейци, „Ислямска държава”, нейното развято знаме и други символики на мургавата враждебност и войнственост по отношение на все и вся, когато ежедневието ви се преизпълни с ходжи, бурки, Ахмед, Муса, Хасан и радикален ислям - друга песен запяхте. 

Разбрахте вие защо Чичо Том плаче за вас, ама не баш за вас. Чичо Том си е пренесъл колибата тук и няма никакво желание да му се мотаете из двора. Няма друга такава нация в световен и исторически план, която с такава лекота да се отказва от територията си, от суверенитета си...

България стана страна на бежанцитге. Бежанци от цял свят - обединявайте се. И идвайте в България. Сбрахме ги!

И, както винаги зимата ни изненада в края на декември! От най-високо държавно ниво (а, уж от високо най-добре се виждало!) чак сега, след дъжд качулка се сетили да видят може ли евентуално нещо да се направи по въпроса. Седят и се почесват с молив зад ухото от правителството, като плочкаджия, който е наясно, че върху тази крива стена няма как да нареди плочките равно. А, трябва да излъже, да си вземе надницата... Ей, така дребно-мошенически седят нещата с бежанския проблем. Трябвало незнам си колко километра ограда по турската граница, за да можело милионите с цвят мокачино да влизат вече легално, като че ли това ще промени бройката им. Та ние никого не връщаме, досущ като работна проститутка, какво значение има дали ще влизат през ограда или през разграден двор?! В какъвто, апропо и попадат. 

И сега се играят едни циркове , едни дъвки се премятат от буза в буза, едни органи се местят от крачол в крачол... Кунева, на която не можем да и преброим нито годините в политиката, нито политическите сили, които е сменила, камо ли постовете, които все заема, не взирая дългогодишния и вид на недоспала и недоразбрала, уплашена женица, се разкъсва между гостоприемството да приеме, колкото се може повече бежанци, и да ги разсели из колкото се може повече общини и популистско хвърляне на прах в очите за санкции - ако не учили български и не ходели на работа.

Кунева, на тях български не им трябва! Тук българи не останаха с кого ще си говорят на български?! Бежанците са повече от българите или поне ще станат до края на годината, така че съвсем прекрасно ще си се разбират на родните си езици. Помисли по-добре за евро помощи - останалата все още тук шепа нашенци да изучим някакво арабско наречие, че съвсем като добитък ще ни третират - с подритвания, камшик и тояга.

Относно трудовата заетост на бежанските „представители” няма какво Кунева да бере грижи - те са предостатъчно заети с подготовката си към терористични актове, подпоматането на разпространението на радикален ислям, наркотици и други глобални занимания, които очевидно им осигуряват прекрасен доход, съдейки по телефоните им, живота из хостели, посещенията при проститутки и закупуването на имоти.

Нямат те време да се ангажират със селското стопанство на България, където ги бутате да работят. Тая земя те за посеви не щат да я ползват, имат си други планове.  Схванете и разберете най-после, че тази територия тук вече се подготвя за съвсем други употреби, от съвсем други хора. И тук въобще не се изчерпваме само с бежанците. Те са малък, миниатюрен инструмент по пътя на тарикатлъшкото изземване на суверенна територия.

Но, днес ще гледаме отблизо детайла ”бежанци”. Не маловажен детайл, грешка е да се пренебрегва тази брънка във веригата неблагоприятни за нацията ни събития и обстоятелства.

България не е на българите. България е страната на бежанците! На тези-небългарите, които дойдоха тук с хиляди и на тези-българите, които напуснаха родината си, напуснаха България, избягаха...те също избягаха. А, уж нямаме война, като в Сирия...от какво ли бягат българите тогава?!

Докато приемаме бежанци от третия свят направихме своето население бежанци по широкия свят. Гостоприемни сме към чуждия, но сме немилостиви към своите.  Към своите сме жестоки и лоши, зли. Милиони българи напуснаха домовете си да се скитат немили-недраги по белия свят, да търсят прехрана, по-добро бъдеще и- о, каква изненада- социални помощи. Да, в чужбина на българите им се полагат социални помощи, в родината им - не. В родината им не им се полагат никакви помощи, нито социални, нито дори морални. Родината не дава, тя само иска да взима. Ако българин изпадне в затруднено положение той просто ще бъде оставен да умре, ако се появи „сирийски бежанец” с тъжна физиономия около 315 Държавни Агенции и 293 НПО-та ще се изпотрепят кой по-пръв да го поеме, обгрижи , оближе...

Какво направихте, уважаеми законодатели, управници, държавници?! Никой ли не се усеща, че подменихте населението?! Не дадохте на безработните българи  помощи, здравно осигуряване, безплатно образование, не им предлагахте работа, не давахте заплати, които да покриват разноските по физическото оцеляване (поне) и те избягаха. Те станаха бежанци. Тях сега ги интегрират някъде там из Европа, третирайги ги, като втора ръка хора. Предлагайки им работа под квалификацията им, курсове да учат местния език и пособия за безработица.

А, ние тук предлагаме същото на начинаещи терористи, на 9-те малки негърчета и Чичо Том, който ни изгони от колибата ни. „Три села от териториално-административната система на България вече са на път да станат „крепост“ на сирийските и водещите се за такива бежанци, които наскоро са се сдобили със статут. Това потвърдиха жители на селата Сладун, Мустрак и Михалич" - четем в Интернет издание. 

А, Кунева предвижда облекчения за общините, които интегрират бежанци... Създава  Национален съвет по миграция и интеграция и го оглавява. Клета, клета Кунева, дали съзнаваш, че много скоро този съвет ще интегрира теб, към обичаите, бита и културата на третия свят? На това му се казва сам да си ковеш ковчега. Но, в Кунева аз вярвам - тя ще е тази, която ще забие и последния пирон в гроба на българската нация. Макар и други да проявяват амбиции в тази насока...

Защо, искам да попитам аз, може да има хуманност, солидарност, съпричастност, храна, вода и подслон за чуждите изпаднали в беда, а за своите не?! Кога ще интегрираме българите? Към нормалния живот, защото изпаднаха от него. Бяха избутани от местата си, за да се направите място на чуждоземци . За да се угоди на чужди сили. Но, пришълците вече не са чуждоземци-чувстват се у дома си. Те дойдоха, настаниха се удобно и почват да налагат своя си ред. Нашите управници се чудят как да засилят комфорта им, търсят субсидии от Европа, за по-добрия живот на бежанеца. За българите се коват закони, които да направят живота им ад, да направят живота им невъзможен, от които да разберат, че няма меко, удобно и въобще, каквото и да било място за тях тук - в страната на бежанците България! Българите трябва да си стягат куфарите и да сервират пица из Европа, да мият чинии или в най-добрия сценарий да прилагат уменията си за прогреса на някоя чужда държава, но не и во благо родината си...Защото България е страната на бежанците - тя обича и обгрижва само тях. Ако, искате България да ви заобича - беж...да ви няма, бягайте от тук!




Тагове:   България,   бежанци,   българи,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dolce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 153352
Постинги: 60
Коментари: 104
Гласове: 661
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031